Tankkaus

Neste-bensiinin tuotekehityksessä on tavoitteena tarjota suomalaisille autoilijoille luotettavaa, vähiten ympäristöä rasittavaa ja teknisesti laadukasta bensiiniä. Testeissä on todettu, että Neste-bensiini karstoittaa imuventtiileitä muita merkkibensiineitä vähemmän. Tankkaa siis Neste-bensiini 95 E10:ä tai Neste-bensiini 98 E5:ä.

Neste Pro Diesel

Maailman ensimmäinen autonvalmistajien suosittelema tiukimman WWFC-luokituksen mukainen dieselpolttoaine. WWFC eli Worldwide Fuel Charter -luokitus on Euroopan, Yhdysvaltojen ja Kaukoidän autonvalmistajien yhdessä laatima suositus polttonesteille. WWFC:n tiukin luokitus vaatii polttoaineilta enemmän kuin perinteiset polttoainestandardit.

Neste Pro Diesel on ominaisuuksiltaan tutkitusti paras polttoaine kaikkiin dieselautoihin. Neste Pro Diesel on ainoa Suomessa valmistettu diesel. Neste Pro Diesel jalostetaan Porvoon jalostamolla.

Neste Pro Diesel talvilaadun kylmäominaisuudet ovat perinteistä dieseliä paremmat, mikä merkitsee käyttövarmuuden lisääntymistä talvikautena. Uuden dieselin alin käyttölämpötila on -37 °C ja alin varastointilämpötila -32 oC. Perinteisen dieselin alin käyttölämpötila on -34 °C ja varastointilämpötila -29 °C.

– Tuotteen kylmäominaisuudet ovat perinteistä dieseliä paremmat, mikä merkitsee käyttövarmuuden lisääntymistä talvikautena
– Pienentää jopa 5 % polttoaineen kulutusta autosta, ajotavasta tai olosuhteista riippuen
– Vähentää myös pakokaasupäästöjä, kuten typenoksideja, hiukkasia ja hiilivetypäästöjä
– Säilyttää moottoriöljyn parempana pidempään ja parantaa auton suorituskykyä
– Sisältää myös uusiutuvista raaka-aineista tuotetun komponentin, minkä ansiosta tuote vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 10-20 %.