Lounaskahvila

Vietä virkistävä kahvi- tai ruokatauko asemallamme! Viihtyisä kahvila-ravintolamme tarjoaa niin suolaista kuin makeaa pikkupurtavaa. Arkisin lounas (klo 11.00-14.00) ja à la carte joka päivä (ma-pe klo 10.30-17.00 ja la 11-16.00).

Ruokalistaamme kuuluvat myös Hard Men's Burgerin lihaisat ja maistuvat hampurilaisateriat, jotka tarjoillaan samoina aikoina à la carten kanssa.

Katso viikon lounaslistamme tästä.

VIIKONPIHVI

Maanantaista torstaihin tarjoamme porsaan ulkofileestä valmistettua parillapossua viikoittain vaihtuvilla lisukkeilla. (sis. salaattibuffet (arkisin) ruokajuomat, leivät ja levitteet, kahvin/teen ja jälkiruuan )
Hinta: 11,00 €

Perjantaisin parittomilla viikoilla herkuttelemme porsaan jättileikkeellä ja parillisilla viikolla nautimme naudan ulkofileestä tehdyllä grillipihvillä maustevoin kera. (sis. salaattibuffet, ruokajuomat, leivät ja levitteet, kahvin/teen ja jälkiruuan)
Hinta: 12,50 €

HUOM!
Á la carte annoksissa ja lounasruuissa käytämme vain kotimaista lihaa.

Lounaspassilla joka 11 ruoka veloituksetta.

Meillä käy myös Lounasseteli/-kortti, ePassi ja Eazybreak

ÀLA CARTE

Ála Carte tarjolla arkisin klo 10.30 - 18.00 ja lauantaisin 10.30 - 17.00.

Pääkokin 30v kokemuksella suunnittelemat, runsaat ja herkulliset Àla Carte- annokset vievät kielen mennessään. Tervetuloa herkuttelemaan!

Lounaspassilla joka 11 ruoka veloituksetta. (Leima normaalihintaisista luonas-, burger-, ja ála carte annoksista.)

Meillä käy myös lounasseteli.

JOUKKUE JA RYHMÄRUOKAILUT.

Varaa joukkueellesi tai ryhmällesi maistuva ruokailu etukäteen!

Tilaa ruokailut etukäteen ja tule palveltavaksemme. Palvelemme aivan 5 tie läheisyydessä. Pihaan on helppo tulla ja tilaa on isommallekin autolle.

Tilaukset numerosta 0400 37770

LOUNAAN SOPIMUSTOIMITUKSET

Toimitamme joka arkipäivä lounaita myös sopimusasiakkaillemme. Helposti ja vaivattomasti ruokaa suoran työpaikallesi. Tule mukaan ja liity tyytyväisten ruokailuiden joukkoon.

Kysy lisää: Janne Rintala 0400 377 703 janne.rintala@nestemikkeli.fi